Företagsanpassade utbildningar

Vi utför utbildningarna hos er och anpassar utbildningen efter era önskemål.

Företagsanpassade utbildningar

Med en företagsanpassad utbildning har ni möjlighet att få just det ni efterfrågar. Vi går tillsammans med er grundligt igenom syfte, deltagarnas förkunskaper mm. Vårt mål är alltid att de nya kunskaper deltagarna erhåller, skall vara bestående på lång sikt och bidra till utveckling av er verksamhet.

Fasta priser
Vi kan erbjuda fasta priser på utbildningarna: Ekonomi för icke-ekonomer, Ekonomi för chefer och Ekonomistyrning i praktiken om endast mindre anpassningar behöver göras för just er målgrupp. Observera att dessa priser gäller hela Sverige och inkluderar kost, logi och resekostnader för kursledare. Med våra fasta priser kan kostnaden per deltagare och dag hamna under 1 000 kr. För övriga utbildningar gäller separat offert.

Ekonomi för icke-ekonomer (2 dagar)
Använd som introduktionsutbildning för nya chefer eller för att höja kompetensen och det ekonomiska medvetandet hos alla.

1-7 deltagare: 29 900 kr + moms
8-16 deltagare: 34 100 kr + moms
   

Ekonomi för chefer (2 dagar)
Använd för att höja kompetensen och det ekonomiska medvetandet hos chefer/ledare eller hela ekonomiavdelningen, så att alla blir medvetna om vilka beslut och aktiviteter som leder till ökad lönsamhet och förbättrat kassaflöde i företaget.

1-7 deltagare: 29 900 kr + moms
8-16 deltagare: 34 100 kr + moms
   

Ekonomistyrning i praktiken (3 dagar)
Använd för att höja kompetensen på ekonomiavdelningen, med inriktning ökad lönsamhet och förbättrat kassaflöde. Fokus ligger på att styra och följa upp med hjälp av ekonomiska nyckeltal samt att förstå hur man kan påverka det viktiga kassaflödet. Deltagarna utför nyckeltalsanalyser och kassaflödesanalyser på det egna företaget.

1-7 deltagare: 39 900 kr + moms
8-16 deltagare: 44 100 kr + moms
   

Kontakta mig, Michael Andersson, för att höra vad vi kan göra just för Er.
Tel: 031-29 50 70, 070-608 58 17
Epost: michael@taurusekonomi.se

Skicka ett meddelande:

Ditt namn:

Din epost:

Ditt telefonnummer:

Meddelande till oss: