Frukostseminarium
Ekonomi för icke-ekonomer webbaserad

Välkommen till ett inspirerande frukostseminarium där vi visar delar av utbildningen Ekonomi för icke-ekonomer webbaserad. Du får en inblick i hur utbildningen är uppbyggd och vad den innehåller. Bl.a. innehåller utbildningen många övningsuppgifter, vilket medför en hög grad av interaktivitet.

Utbildningen kan användas på många olika sätt. För dig som individ är utbildningen ett enkelt och billigt sätt att tillförskaffa dig de grundläggande ekonomiska kunskaper som numer nästan är ett krav oavsett var och med vad du arbetar.

Om du som ansvarig vill säkerställa en ekonomisk grundkompetens för en större grupp på en ganska begränsad tid, är den webbaserade utbildningen perfekt.

Den webbaserade utbildningen kan också med fördel kombineras med en lärarledd utbildning. T.ex. kan ni starta med den webbaserade utbildningen, där ni säkerställer allas grundkompetens och sedan lägga tiden på den lärarledda utbildningen, inom något eller några specifika områden.

Vi bjuder på frukost. Ansvarig för seminariet är Michael Andersson, grundare av Taurus Ekonomiutbildning och med 20 års erfarenhet av controllerarbete.

Tid och plats

Frukost serveras från 08.30
Seminariet pågår 09.00 - 10.00
Lokal Stockholm: Utsikten Konferens. Rehnsgatan 20, 6 tr. 113 57 Stockholm
Lokal Göteborg: E A Rosengrens gata 32, 1tr. 421 31 Västra Frölunda

Innehåll

  • Presentation av utbildningens upplägg
  • Visning av utvalda delar av utbildningen inkl. några övningsuppgifter
  • Diskussion om utbildningens användningsområden
  • Diskussion om vikten av att alla i företaget/organisationen har grundläggande ekonomikunskaper.

Anmäl intresse här

Observera att detta är en intresseanmälan. Din plats är säkrad då du fått en bokningsbekräftelse. Seminariet är gratis men dyker du inte upp eller avbokar senare än dagen innan kommer du debiteras 250 kr.

Stad/datum:
Namn:
Titel:
Företag:
Telefon:
E-post: